Professionele hulp en ondersteuning voor uw WordPress website

WordPress is een van de meest gebruikte en bekende contentmanagementsystemen ter wereld. Met een marktaandeel van 65% is WordPress de onbetwiste leider als het gaat om het bouwen van websites, maar dit maakt WordPress erg populair bij hackers.

Zodra plug-ins of de WordPress-kern verouderd zijn , loopt het systeem een ​​groter beveiligingsrisico . Verouderde plug-ins en de WordPress-kern hebben grotere beveiligingslacunes die de website potentieel kwetsbaar maken.

Het is daarom absoluut noodzakelijk om het systeem te allen tijde up-to-date te houden om te voorkomen dat een brute force-aanval of malware wordt binnengesmokkeld.

responsive webdesign designy wordpress - Wordpress Onderhoud

5 redenen voor WordPress-onderhoud

WordPress is een CMS dat regelmatig onderhoud nodig heeft

Beveiliging

WordPress is een van de meest gebruikte contentmanagementsystemen op de markt. Dit is natuurlijk voer voor hackers en spammers. Steeds weer worden WordPress-websites gehackt en de eigenaren worden geconfronteerd met een digitale puinhoop. Het creëren van veiligheid in een WordPress systeem is daarom een ​​zeer belangrijke asset.

Repareer Bugs

De WordPress-kern, het gebruikte thema of alle gebruikte plug-ins. Dit is software die miljoenen keren wordt gebruikt. Bugs worden bijna dagelijks opgelost en de ontwikkelaars voeren suggesties voor verbetering door. Het is daarom noodzakelijk om een ​​bijgewerkte versie van de betreffende software te importeren. Het up-to-date houden van de software is daarom erg belangrijk voor de functionaliteit van een WordPress website.

Nieuwe functie

Elke zes maanden brengt WordPress een nieuwe, grote update uit. Naast de beveiligingsgerelateerde aspecten bevatten deze updates meestal ook nieuwe eigenschappen en/of functies. Hetzelfde geldt natuurlijk voor de gebruikte thema's en plug-ins. Dankzij onze dagelijkse onderhoudsintervallen heeft u als het ware altijd een up-to-date systeem.

back-ups

De duurste back-up is wat je nooit hebt gedaan. Zodra uw pagina is uitgesmeerd, weet u waar we het over hebben. Een systeemcrash kost u doorgaans vele malen meer dan de kosten van een onderhoudscontract vele jaren zouden dekken. De basisvereiste voor redelijk WordPress-onderhoud is daarom: Regelmatige back-ups. Wij maken elke dag een back-up van je WordPress website. Mocht u een ander interval nodig hebben, laat het ons dan weten.

systeem opruimen

WordPress is een zeer veelzijdig content management systeem. Deze veelzijdigheid heeft echter ook zijn prijs. Het is heel goed mogelijk dat in de loop van het bestaan ​​van een WordPress-website data-rommel zich ophoopt, wat ten koste gaat van de prestaties. We verwijderen deze legacy-issues regelmatig uit je WordPress en zorgen zo voor betere prestaties.

loading - Wordpress Onderhoud

WordPress

Het CMS WordPress is een van de meest verspreide content management systemen. Wij nemen de volledige zorg en het onderhoud van uw WordPress website uit handen.

Gratis Demo Website aanvragen