100% tevredenheids garantie
Responsive design
zoekmachine optimalisatie
24/7 Support

WEBSITE LEASEN

Er zijn veel manieren waarop u een website voor uw bedrijf kunt maken, maar als u kiest voor onze webdesignservice, krijgt u een professioneel ontworpen website die precies aan uw eisen voldoet.

Hoewel de functionaliteit van onze pakketten vast staat, is het ontwerp volledig op maat gemaakt en gebruiken we geen sjablonen. De website is ontworpen door ons vriendelijke team en we bieden onbeperkte herzieningen van het ontwerp totdat u tevreden bent.

Al onze websites zijn responsive (mobielvriendelijk). Responsieve websites zorgen ervoor dat een site zich kan aanpassen aan verschillende schermformaten, zodat u bezoekers de best mogelijke ervaring kunt bieden.

LEASE NU !!!

Gratis en vrijblijvend offerte aanvragen ?

Meest gestelde vragen

Onze drie webpakketten

 • Klassiek Lease pakket
 • Zakelijk Lease pakket
 • Premium Lease Pakket

Verschillen in inhoud

Alle pakketten zijn hetzelfde wat betreft de gebruikte elementen en functies en bieden dezelfde opties. De verschillen zitten in de kwaliteit en inspanning voor de websites, zoals:

 • Afbeeldingen van hogere kwaliteit
 • Video-animaties van het bedrijf
 • Meer pagina’s
 • Speciale elements, sliders, enz.

Betalingsinterval

Betalingen worden standaard maandelijks geïncasseerd. Halfjaarlijkse, jaarlijkse of alles-in-één betalingen kunnen alleen individueel worden beslist en zijn uitzonderingen.

Betalingsmogelijkheden

Alleen met een SEPA incassomachtiging worden betalingen van uw rekening afgeschreven. Andere betalingsopties zoals PayPal, Bitcoins of iets dergelijks zijn helaas niet mogelijk.

Beëindiging na 36 maanden

U kunt het contract beëindigen nadat de 36 maanden zijn verstreken. De opzegtermijn is één maand.

Beëindiging vóór het einde van de 36 maanden

Het is in principe niet mogelijk om het contract voor de 36 maanden op te zeggen. Het is alleen in bijzondere gevallen mogelijk om het contract tussentijds op te zeggen.

Bijvoorbeeld bij

 • Faillissementen
 • De poging stoppen

Als dat het geval is, zullen we je geen obstakels in de weg leggen en je contract opzeggen.
U betaalt dan alleen de kosten voor het maken van de website. Hosting-, support- en serverkosten worden na beëindiging geëlimineerd. Het resterende bedrag kan dan in termijnen of in één keer worden betaald.

Wat gebeurt er met je website nadat je opzegt?

Mocht u van gedachten veranderen, dan zullen wij uw website nog 12 maanden op onze servers archiveren. Mocht u uw website dan weer nodig hebben, dan kunnen wij uw website binnen deze periode weer inrichten, of als u wilt verhuizen, kunnen wij u het archief voor een verhuizing geven.

De contractperiode voor alle webpakketten is 12, 24 of 36 maanden en gaat in op de dag waarop de website wordt gepubliceerd.

Elk pakket wordt geleverd met een hele reeks geweldige plug-ins die uw website naar boven zullen katapulteren.

Geïnstalleerde premium plug-ins

Op elk systeem zijn de volgende premium plug-ins geïnstalleerd:

 • Cache-plug-ins
 • SEO-plug-ins

Gratis plug-ins

Soms zijn de standaardversies van een plug-in voldoende voor uw project op uw website. De installatie en implementatie van gratis plug-ins, zoals WooCommerce, kost niets extra. De werktijd wordt echter meegeteld voor het pakket.

Extra premium plug-ins

De kosten voor upgrades naar een PRO-versie van verschillende plug-ins worden aanvullend aan de klant in rekening gebracht. De benodigde werktijd wordt bijgeschreven op het bijbehorende pakket.

Kan ik later upgraden naar PRO-versies?

Ja, wanneer je er klaar voor bent 🙂

Kan ik de kosten voor plug-ins ook in termijnen betalen?

Ja. Plugins kunnen aan het begin van een contract worden opgenomen. Als plug-ins worden geüpgraded tijdens de contractperiode, worden deze kosten normaal 1: 1 in rekening gebracht.

Heeft u nog vragen ?

Laat u telefoonnummer achter en wij bellen u zo snel mogenlijk terug.

NIeuws & Updates

Hoeveel kost SEO?

Een van de belangrijkste vragen waar we bij Lease Your Website over worden gesteld, is: “Hoeveel kost SEO?” Er zijn veel dingen die kunnen betekenen dat de kosten kunnen variëren en we zullen in deze blog meer uitleggen. Door de

Moderne UX-ontwerptrends ~ Belangrijkste UX/UI-webontwerpen

Het web bestaat al sinds 1989 en websites hebben aanzienlijke veranderingen ondergaan in moderne UX-ontwerptrends, evenals technologieën die door ontwerpers worden gebruikt om websites te genereren, zijn enorm veranderd sinds het begin van internet. Wat is gebruikersinterface? UI is een

WordPress Smtp-instelling

Tegenwoordig zijn met de ontwikkeling van internettechnologie tientallen verschillende websites voor verschillende doeleinden ter beschikking gesteld van gebruikers. Met zijn geavanceerde infrastructuur wordt WordPress geleverd met geavanceerde functionele instellingen waarmee alle gebruikers een website gemakkelijker kunnen beheren. Momenteel zijn de