WordPress Smtp-instelling

WordPress Smtp-instelling

Tegenwoordig zijn met de ontwikkeling van internettechnologie tientallen verschillende websites voor verschillende doeleinden ter beschikking gesteld van gebruikers. Met zijn geavanceerde infrastructuur wordt WordPress geleverd met geavanceerde functionele instellingen waarmee alle gebruikers een website gemakkelijker kunnen beheren. Momenteel zijn de site-infrastructuren die commerciële en persoonlijke websites over het algemeen gebruiken, op WordPress gebaseerde websites. WordPress biedt honderden verschillende diensten gratis aan gebruikers. Wanneer u WordPress-plug-ins op uw site installeert, kunt u nu een thema op internet krijgen. De volgende stap is om de instellingen op de site te herstellen. Om gebruikers die WordPress gebruiken te helpen, zullen we in ons artikel hieronder proberen gedetailleerde informatie te geven over het instellen van Smtp.

Om verschillende e-mailplug-ins en plug-ins zoals Contact Form7 op uw WordPress-site te gebruiken, moet u de SMTP-mailinstellingen regelmatig instellen. Laten we nu proberen u gedetailleerde informatie te geven over hoe u deze aanpassingen vanaf het begin kunt maken. Allereerst moet je de plug-in WP-Mail-SMTP downloaden om deze instellingen op je website uit te voeren. Na het downloaden van deze plug-in moet je nog een paar aanpassingen maken. Na het downloaden van de plug-in, moet je naar het menu “Plug-ins” gaan en de WP-Mail-SMTP-plug-in zoeken en de instellingen voor “Instellingen” invoeren. Nadat u op Instellingen hebt geklikt, ziet u 2 secties, Geavanceerde e-mailopties en SMTP-opties, op het scherm dat zal verschijnen. Door vervolgens uw eigen e-mailadres in Van e-mailadres te typen en uw sitenaam in Van naam te typen, slaan we het op om de benodigde instellingen hier te voltooien.

Instellingen voor WordPress SMTP-opties

Na het maken van de instellingen in het menu dat eerder verscheen, moet u de hier gevraagde informatie invullen door op de SMTP-opties instellingen te klikken, wat de tweede stap is. Allereerst vullen we het gedeelte dat SMTP Host zegt in als mail.siteadresiniz.com. Vervolgens voert u in het gedeelte SMTP-poort het poortnummer in waarvan u service krijgt. Het wordt meestal 587 genoemd. We vinken de GEEN encryptie-optie aan bovenaan de Encryptie-opties. Vervolgens kunt u, nadat u onderstaande gegevens heeft ingevuld, een e-mailtest naar uzelf sturen via het onderdeel Sen a Test Email. Nadat uw e-mailbericht naar uw mailbox is verzonden, heeft u de instellingen correct gemaakt. Als u problemen ondervindt met de instellingen, moet u de instellingen die we u hebben voorgelegd opnieuw bekijken.

WordPress SMTP-instellingen

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *