Responsief webdesign

De manier waarop gebruikers toegang krijgen tot informatie is de afgelopen jaren drastisch veranderd. Het internet is niet langer beperkt tot onze bureaus; gebruikers gebruiken hun telefoons en tablets meer dan ooit om onderweg naar informatie te zoeken.

Responsief ontwerp zorgt ervoor dat uw website effectief communiceert op elk apparaat, zodat gebruikers gemakkelijk kunnen vinden wat ze nodig hebben, wanneer ze het nodig hebben.

responsive website - Responsive webdesign
Wat is responsive design?

In zijn eenvoudigste vorm zorgt een responsief ontwerp ervoor dat een website op elk apparaat kan werken alsof het speciaal is ontworpen om op dat schermformaat te passen.

Door ontwerpers en ontwikkelaars onder hetzelfde dak te laten werken, zijn we in staat om responsieve websites te maken die uw gebruikers de beste ervaring van uw website geven, ongeacht het apparaat dat ze gebruiken.

Automatische updates voor mobiele telefoons en tablets

Responsive design is niet alleen een groot voordeel voor uw gebruikers, maar ook voor u als website-eigenaar. We besparen u de kosten van het maken van een afzonderlijke mobiele website en versnellen het bijwerken van uw website door wijzigingen aan te brengen vanuit één beheerdersgedeelte.

Ons strategisch geplande ontwerp en slimme code doen al het werk, wat betekent dat u uw website gewoon bijwerkt zoals u dat normaal zou doen.

responsive design - Responsive webdesign
Voordelen van een responsive website
Meer aanvragen
Gebruikers willen niet in- en uitzoomen om hun weg te vinden op uw website. Met een responsive website blijven uw calls-to-action prominent, formulieren worden opnieuw gestyled om op het scherm te passen en navigatie is kinderspel. De hele ervaring voelt moeiteloos aan en daarom is de kans groter dat uw gebruikers converteren.
 
Gebruikers blijven langer op uw website
Door tekstgroottes en lay-outs aan te passen, kunnen we de leesbaarheid van uw inhoud verbeteren en zo de frustratie van gebruikers verminderen. Dit moedigt gebruikers vervolgens aan om langer op uw website te blijven.
 
Verlaagd bouncepercentage
Ooit naar een website op uw telefoon gegaan en direct teruggestuurd naar Google omdat u uw weg niet kon vinden of de inhoud te klein of te verwarrend was? Responsive design zorgt ervoor dat dit niet gebeurt

GOOGLE KIEST VOOR MOBIELE VRIENDELIJKE WEBSITES

Het mobiele ranking-algoritme van Google omvat officieel mobielvriendelijke bruikbaarheidsfactoren en app-indexering. Ervoor zorgen dat uw site mobielvriendelijk is, is nu belangrijker dan ooit.