Het enige dat nodig is, zijn 4 eenvoudige stappen naar een lease website

Onze website pakketten hebben alles wat u nodig heeft om uw bedrijf online te krijgen zonder de bank te verslaan. Door een van onze lease pakketten te kiezen, kunt u uw website maandelijks afbetalen over een periode van minimaal 12 maanden, wat betekent dat er geen hoge initiële kosten zijn bij de ontwikkeling van uw website, evenals lopende onderhouds-, update- en hostingkosten .

ONLINE GAAN MET LEASE YOUR WEBSITE IS EENVOUDIG

Hoe het werkt

1
Kies een pakket:

Bekijk onze Lease pakketten om een ​​idee te krijgen van welk website pakket het beste bij uw webdesignbehoeften past. Als u niet zeker weet welk pakket u moet kiezen, bel ons dan op 06 123 5 31 31 en we zullen uw vereisten en doelen voor uw website met u bespreken, om u te helpen bij het kiezen van het juiste plan voor uw bedrijf.

2
Onderteken de overeenkomst:

Zodra je een lease pakket hebt gekozen en je gaat akkoord dat wij doorgaan met het bouwen van je website, sturen we je een overeenkomst om te ondertekenen,. Zodra de overeenkomst is ondertekend en zullen we uw hostaccount en domeinnaam instellen (als u die nog niet heeft), evenals het contentbeheersysteem voor het bouwen van uw website.

3
Inhoud genereren:

Als we eenmaal een idee hebben hoe we uw bedrijf het beste online kunnen presenteren, hebben we een aantal zaken van u nodig:

  • Tekstinhoud voor elke pagina
  • Uw merkkleuren en logo
  • Alle voorraad-, product- en merkafbeeldingen die u wilt opnemen

Als u niet precies weet welke informatie u ons moet verstrekken, kunnen we u helpen bij het ontwerpen van uw berichten, het schrijven van uw exemplaar, het leveren van stockfoto’s en het geven van gedegen advies voor het online op de markt brengen van uw product aan uw doelgroep.

4
We beginnen met bouwen!

Wij bouwen uw website volgens uw specificaties en het gekozen Lease pakket. Binnen 7 tot 14 dagen nadat de informatie is verstrekt en zodra u tevreden bent met wat we voor u hebben gebouwd, staat uw website live op internet.

Heeft u nog vragen ?