Website leasen

Website leasen

Website leasen ?

Bij het bouwen van websites of webshops moet u meestal 50% of meer vooraf betalen, en het kan zijn dat u zes maanden tot jaar moet wachten – en in extreme gevallen langer – voordat uw website live gaat.

In een wereld waar aankoopbeslissingen steeds vaker beginnen met een Google zoekopdracht, is het hebben van een website – een volledig functionerende, lead-genererende website – absoluut essentieel. Een website kan duur zijn, ja, maar uw bedrijf zal niet slagen zonder een website en u kunt het zich niet veroorloven om er maanden of zelfs jaren op te wachten.

Er is toch een slimmere, meer kosteneffectieve oplossing waarmee u een website kunt krijgen waarmee u leads kunt genereren? Er moet een aanpak zijn waarmee u de kosten van het bouwen van de website kunt spreiden en niet zes tot twaalf maanden hoeft te wachten voordat uw website wordt gelanceerd?

 

Lease uw webite. Koop het niet!

In plaats van uw website te “kopen” en een traditioneel ontwerpproces te gebruiken dat uw bestaande website in zijn huidige staat bevriest terwijl alle nieuwe ontwikkelingen plaatsvinden, kunt u overwegen uw website te leasen en gebruik te maken van Growth-Driven Design.

Het is heel goed mogelijk. Spreid de kosten van uw nieuwe website over twaalf maanden. Op dezelfde manier waarop mensen een auto leasen, kan hetzelfde worden gedaan voor uw website.

Het leasen van uw website klinkt misschien vreemd, maar het is in feite de volgende ‘logische’ stap in slim website-ontwerp en zoekmachine-optimalisatie. U kunt nu lage opstartkosten betalen en vervolgens een betaalbaar wekelijks bedrag. Wij nemen de verantwoordelijkheid voor het bouwen, beheren en onderhouden van uw website namens u voor de duur van de lease, zodat u zich kunt concentreren op het runnen van uw bedrijf.

Laten we de technische stress wegnemen.

Related Posts
Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *